sestdiena, 2017. gada 9. septembris

Humānisma & Demokrātijas sinerģija


                                                                                                             Ex Animo
                    

       
Humānisma & Demokrātijas sinerģija

                                                                                                              
     Kāpēc vienmēr un visur tik neatlaidīgi jāmeklē kādas īpašas, specifiskas katras valsts nacionālās intereses, un tās visādos veidos jāuzspiež tautām?! Šādas, pie varas esošo, sintezētas intereses, pēc tam kalpo par piesegu dažādām agresivitātes izpausmēm, tiek izmantotas nolūkā mobilizēt pilsoņus šo pseidointerešu aizstāvēšanai ar visiem, valsts rīcībā esošajiem, līdzekļiem, konfliktējot ar citām valstīm un tautām.
    Mums visiem kopīgas ir vispārcilvēciskās vērtības, civilizācijas progresa kopējās intereses, kuru ievērošana un īstenošana nestu labumu ikvienam no mums un visiem uz planētas Zeme.
    Pieņemot par mērķtiecīgas darbības vadmotīvu šo primāro un saprotamo Patiesību, radot starptautiskās tiesībās iedibinātu, juridiski korektu mehānismu un organizējot tam atbilstošu realizācijas, monitoringa, stingras kontroles un bargas atbildības kārtību, beidzot tiktu īstenots  dzīvē Humānisma evolūcijas epohāls projekts kā sinenerģiska rakstura sistēma formālās demokrātijas pārveidošanai par sabiedrības tiešo pašpārvaldi.
     … turpinājums grāmatā “Kā atbrīvoties no totalitārisma skavām. Izaicinājums pārvarēt politisko vientiesību“: https://buki.lv/product/ka-atbrivoties-no-totalitarisma-skavam-e-gramata


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru